ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 14:53:54 موضوع مطلب: ►◄ دلایل شهرت بزرگان رپ فــــــــــارس چیست ؟ ►►
به نام خدا
سلام به تمام عزیزان فارس دجی
دوباره با یک تاپیک جدید خدمتتون رسیدم تا بتونیم پیرامون یکی از مسائل موجود در رپ فارس بحث خوبی رو داشته باشیم.
اول بریم و با هم شرح کوتاهی از تاپیک رو بخونیم :
همونطور که از اسم تاپیک هم مشخصه در این تاپیک قراره در مورد دلایل شهرت بزرگان رپ فارس بحث کنیم. به عبارتی قراره با کمک هم این موضوع رو بررسی کنیم که کسانی که امروز با نام بزرگان رپ خونده میشن با داشتن چه فاکتور و یا ویژگی منحصر بفرد یا بارزی تونستن به این جایگاه برسن و شهرت و محبوبیتی این چنینی پیدا کنن. این موضوع یکی از مهم ترین مباحثی است که میتونه به رپکن های جوون و آینده دار کشور ما کمک کنه تا بتونن با کمک رپکن های قدیمی ما و آگاهی از دلایل شهرت و محبوبیتشون برای خودشون اسم و رسمی دست و پا کنن. شاید خیلی از دوستان این سوال براشون پیش بیاد که چرا در اسم تاپیک کلمه شهرت بکار رفته نه عبارت دیگه ای که بیانگر بالا بودن سطح کار رپکن ها باشه به شخصه اعتقادم بر این هست که تمام کسانی که در پرشین رپ صاحب نام هستن و طرفداران زیادی دارن یا بهتر بگم از محبوبیت بالایی برخوردار هستند دارای ویژگی خاصی بودن که تونسته این همه اعتبار رو برای اونها به ارمغان بیاره و کسی بی دلیل و ناحق به جایگاه بالایی نرسیده.
فکر کنم دیگه توضیحات من کافی باشه و بهتره نظرات شما رو پیرامون این موضوع بدونیم .
فقط توجه داشته باشید در نظراتتون ابتدا نام رپکن و سپس دلیل یا دلایل محبوبیت و شهرتش رو بنویسید بطور مثال : نام رپکن X - دلیل شهرت : قافیه بازی و ... توجه داشته باشید ممکنه دلیل بالا اومدن یک رپکن فقط خوندن یک آهنگ باشه که در اینگونه موارد باید حتما نام آهنگ رو ذکر کنید.
امیدوارم بحث خوبی رو داشته باشیم.
موفق و پیروز باشید.
ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 14:54:33 موضوع مطلب:
خودم اول میگم
1. بهرام : آهنگ هاي زيبا و فوق العاده سياسي ( بخصوص آهنگ "نامه اي به رئيس جمهور " ) و استايل كوبنده و تكست هاي زيبا
2. عرفان : كليپ خط من و آلبوم از خانه تا گور و قافيه بازي خاصش
3. زدبازي : تحولي كه تو سبك موسيقي رپ فارسي ايجاد كرد و سبك خاصشون( شاخ بازي و كلكل و پارتي )
4. هيچكس : از همون اول بالا بود و نياز به بالا اومدنش نبود چون پدر رپ فارسي بود و صداي خاصش
5. ياس : آهنگ هيا اجتماعي زيبا ( بخصوص " سي دي رو بشكن " )
6. پيشرو : فيت هاش با هيچكس و همچنين خوندن با استايل امينم
7. بيباك : آلبوم اين دوستي تمومه
8. تنبه 10 : آهنگ هاي شاخ بازي و گنگ واقعا زيبا و تكست هاي قوي و استعداد يابي عالي
9. ابليس : شاخ بازي عالي و گروه 051
10 . آهنگ هاي سياسي( بخصوص "چيز" ) و كنسرت هاي مختلفش
ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 16:00:31 موضوع مطلب:
بهرام:به دلیل تکست های فوق العاده و سبک خاصی که داره و کوبنده خوندنش.
زد بازی(هیدن):به دلیل بیت ها و بازی که با کلمات انجام میدن.
هیدن هم به دلیل استایل های فوق العاده ای که میگیره.