ارسال شده در: پنجشنبه، 14 مرداد ماه ، 1389 15:02:14 موضوع مطلب: بيو گرافي محراب و معراج
سلام
دیشب مهمون نوای آریایی محراب عزیز بود.
معراج چون ایران نبود نتونسته بود که به برنامه بیاد برای همین محراب تنها دعوت شده بود.
خب می خوام یکمی از خصوصیات اخلاقی محراب از برنامه دیشب بگم....
مهراب فوق العاده پسر آروم و مودبی بود و خیلی کم می خندید و یکمی هم خجالتی به نظر میومد .
از ظاهرش هم بخوام بگم او یه پلیور قهوه ایی تیره خیلی شیک پوشیده بود و یه گوشواره به حرف"M"که فکر میکنم نقره بود به گوش داشت و یه گردنبند طلا هم گردنش بود.مدل موهاش هم خیلی بهش اومده بود.
اون شب از خودشون گفت...
او میگفت که قبلا در برلین(آلمان)زندگی میکردند و حدود یک و نیم سالی هست که به ایران برگشتند.
محراب ۲۱ سالشه و معراج ۵ سال ازش بزرگتره یعنی ۲۶ سالشه...
محراب کار آهنگسازی رو به صورت تفریحی انجام میده و درآمدی از این طریق نداره و تو این زمینه در آلمان دوره دیده و فعلا در حال گرفتن دیپلم هست(از نظر شرایط تحصیلی آلمان) و گفت حدود پنج سال پیش معراج این پیشنهاد رو داده که وارد عرصه خوانندگی بشند...محراب میگفت که چند تا شعر به زبان آلمانی هم خونده ولی در ایران پخش نکرده.دیگه این که معراج در کنار خوانندگی کار هم میکنه ولی محراب نه.
او میگفت که صمیمی ترین دوستش تو زندگی "مادرش" هست و خیلی از کاراشون حمایت میکنه و در کل پدر و مادرشون خیلی هواشونو دارند.
و میگفت تو زمینه خوانندگی قصد نداره تنها کار کنه و همیشه با برادرش پیش میره و کسی دیگه ایی رو به غیر از معراج برای همراهی تو این زمینه قبول نمیکنه و به قول خودش:"برادر باید پشت برادرش باشه".
او گفت که فعلا قصد ازدواج نداره ولی عاشق شده...
درمورد کلیپ قلبم که در دبی توسط محسن باقی ساخته شده میگفت که حدود دو ماه پیش این کار رو پر کردند و حدود یک ماه دیگه پخش میشه.
دررابطه با کنسرت هم گفت که خیلی دوست داره اجرایی داشته باشند و براش فرقی نمیکنه که کجای ایران باشه...
و در آخر این حرف ها رو زد:
مامانم دوستت دارم.داداشم،هر جا هستی اگه برنامه رو میبینی،دوستت دارم،مرسی.
از همین جا برای محراب و معراج عزیز آرزو میکنم که به چیزایی که دوست دارند برسند